Anne-Marie Madsen, Nr. Søby, blev i 2011 kåret som vinder af Foreningen Nordens tilsvarende fotokonkurrence på Skive Bibliotek med dette motiv fra Lofoten i det nordlige Norge.
 
Fotokonkurrence og udstilling:

Dine bedste fotos fra Norden

Har du været på rejse i et af de nordiske lande inden for de seneste fem år og taget nogle gode billeder, som du har lyst til at dele med andre - og måske oven i købet vinde en præmie?
 
Foreningen NORDEN i Skive markerer i april 2019 landsforeningens 100 års jubilæum og lokalafdelingens 75 års jubilæum med en fotokonkurrence og -udstilling på Skive Bibliotek. Udstillingen åbnes mandag den 1. april kl. 16.30 af Skives borgmester Peder Chr. Kirkegaard og vises indtil 30. april 2019 i bibliotekets åbningstid.
 
Billederne skal indleveres elektronisk (min. 3.000 pixels) og være taget i et af de nordiske lande (inkl. Færøerne, Grønland og Ålandsøerne) indenfor de seneste fem år.
 
De skal være indsendt på mail til nordenskive@gmail.com senest fredag den 15. marts 2019 kl. 23.59. Hver deltager kan indsende op til 3 fotos.
 
Med din deltagelse accepterer du, at dine billeder må udstilles af Foreningen Norden både fysisk og evt. også elektronisk uden yderligere vederlag end evt. præmie.
 
Lokale fotografer udvælger op til 50 af de indsendte fotos til udstillingen.
 
For at deltage skal du oplyse navn, adresse og telefonnummer, samt hvor og hvornår billedet er taget. Du skal ligeledes kort beskrive, hvad billedet viser (billedtekst).
 
Der er flotte præmier til de bedste billeder, som kåres af de besøgende på udstillingen.
 
Hovedpræmien er en skulptur, der er sponseret af Nordisk Granit i Skive. 2. og 3. præmien er et gavekort fra Stena Line til en rejse med kahyt for to personer til og fra Oslo.
 
Blandt de besøgende på udstillingen, der deltager i afstemningen om de bedste fotos, udloddes tre tilsvarende rejsegavekort fra Stena Line.
 
En af StenaLines færger
Kontakt  | Tlf.: 4046 8666